Store piger – runde mænd

Uhh, det er virkeligt koldt i dag. Jeg skal ned i stalden og se til min gamle hoppe. Hun er 28 år pensioneret, og nyder de sidste år, som et stort kæledyr. Jeg har haft hende lige, siden hun var 4 år gammel, red hende selv op til S niveau, og er faktisk pavestolt af hende. Hun holder sig i smukt – er stadig muskuløs og fin i løden. Jeg tomkører hende stadig – hun kan godt lide at bruge sin krop. Men i dag bliver det vist bare til en god omgang med striglerne lige, til hun stråler blankt, og al savsmulden er børstet ud af hendes hale. Det er for koldt at gå udenfor, og der er is på stien ned til cirklen, hvor vi plejer at arbejde. Jeg vil ikke risikere, at hun glider. Det er hun for gammel til.

Udstyret i stalden

Nede i stalden har jeg mit udstyr hængende i et skab i omklædningsrummet. Låser skabet op og finder ud af, at min jakke ikke er der. Det var da mærkeligt. Jeg kan ikke huske, at jeg har taget den med hjem for at få den vasket. Men den er der bare ikke. Går op i stalden, leder efter staldmesteren. Spørger hende, om hun kan huske, om jeg har efterladt min jakke i stalden. Måske har hun fjernet den. Nej, det kan hun ikke huske. Hun råder mig til at sætte en notits op på opslagstavlen. God idé. Jeg laver en note: ”Jakke til kvinde forsvundet. Blå fleecejakke efterlyses. Har du set den, så ring til mig osv.… ”

Hjemme igen leder jeg alle skabene igennem – og ja, selvfølgelig finder jeg min jakke i skabet, hvor alt, rideudstyret hører til. Jeg kan se, at den er ren, så jeg har vasket den! Men, den er gammel og slidt. Jeg kan se, at jeg ikke tager den på igen. Det får mig til at tænke, at jeg skal finde en ny. Jeg går på nettet og leder efter jakker til kvinder. Uha, der er mange at vælge imellem. Indsnævrer min søgning: ”jakker til kvinder – fleece”. Det gav færre resultater, men stadigvæk, rigtigt mange. Jeg kigger på flere sites og finder en flot jakke i en petrolfarve. Den er virkelig fin, og prisen er billig. Sætter den på sammenligningsfunktionen, som sitet tilbyder.

Leder videre. Kommer ind på et site, som er specialiseret i arbejdstøj. Måske er det en god idé at kigge på det, tænker jeg. Efter at have set en guide for, hvordan man køber tøj til piger i store størrelser, bliver jeg lidt træt af at lede. Skal jeg ikke bare købe den fleecejakke, jeg fandt. Den er jo fin. Det der med de store størrelser har jeg ikke brug for – er faktisk i den anden grøft: Petit – modetøj til små størrelser ville være ideelt for mig. Jeg klikker videre – og hvad ser jeg: Fleecejakken, jeg fandt, er på tilbud hos sitet, som sælger refleksarbejdstøj. Og er jeg heldig? Ja, hurra, jeg kan få den mindste størrelse til ca. 40% af prisen, som jeg fandt på det første site, jeg besøgte. Pengene til godbidderne til hoppen er sparet – og jeg får en ny jakke.

Disclaimer