Weekendtur til London

Min søde kæreste har købt flybilletter fra Billund til London og 3 nætter på Hyatt Regency i London. Jeg er ikke god til at pakke og ender altid med at have en stor kuffert at tjekke ind plus en carry on – uanset hvor jeg skal til. Det er bare så svært at begrænse sig, når man gerne vil se pæn ud på turen, og som kvinde vil man jo gerne have nogle gode outfits, hvor både sko og tasker etc. skal passe sammen.

Derudover er der jo så toiletsager, og det er jo begrænset, hvad man kan have med i væsker, så derfor ender jeg altid med en stor toilettaske med produkter i den kuffert, jeg tjekker ind.

Nu tænkte jeg med denne tur til London, at det kunne være en fantastisk mulighed for at se, om jeg kunne begrænse mig til en carry on, når det nu kun er 3 nætter. Men det kræver noget planlægning…

Vi flyver ud på en onsdag og ankommer sent, så der er ikke behov for mere end det sæt, jeg rejser i om onsdagen. Torsdag skal der være et outfit til om dagen og et outfit til at gå ud om aftenen. Det samme gælder for fredag. Lørdag flyver vi tilbage om aftenen, så der skal være et dagoutfit og et sæt til at rejse i, så det er behageligt. Så ud over de 2 rejseoutfits, hvor jeg har det ene på, så der være plads til 5 outfits. Her er hemmeligheden at kunne genbruge sko til om aftenen og om dagen, så der ikke skal være plads til flere par. Sko er noget af det, der tager mest plads op. Det samme gælder for tasker.

Jeg har tænkt mig at tage udfordringen op og rejse kun med carry on for første gang. Har du nogle tips du vil dele?

Disclaimer