En hånd eller to

Hvad ville du gøre, hvis der kom en og spurgte, om du ville give en hånd eller to? Lars er ikke i tvivl, for rigtig mange kvinder vil gerne have ham til at give en hånd. Og hvad gør Lars, ja han siger i hvert fald ikke nej. tværtimod.

“MAN FÅR EN HELT SÆRLIG NÆRHED VED FISTING” – Lars på 34 år tænder på fisting. Og han gør det både på sin kone og andre kvinder inden for SM-miljøet. For ham handler det om en kombination af at være den dominerende og samtidig opleve en helt særlig nærhed med den kvinde, han stikker sin hånd op i.

– Jeg er længe kommet i et seksuelt eksperimenterende miljø, hvor jeg har set folk lege med en masse ting. Det var i SM-miljøet, jeg så fisting praktiseret for første gang. Jeg tænkte, at det var rigtig fedt. Det passede virkelig godt sammen med, at jeg var begyndt at give kvinder sprøjteorgasmer.

Første gang, jeg prøvede fisting, var mens jeg legede med en ældre kvinde, der havde prøvet det før, så det var nemt. Det var en helt fantastisk oplevelse, og jeg har leget med det lige siden. Hvis det er første gang for en kvinde, oplever hun ofte en fascination af, at det kan lade sig gøre, og at hun kan gøre det. Så tænder hun endnu mere, når man er i gang med at lege. Det er en fantastisk fornemmelse. Og jeg tror, at kvinden tænker, at hvis man kan trykke på de rigtige knapper for at tænde hende rigtig meget, så åbner hun sit hjerte, hoved og krop. Så kommer man indenfor – og så må man alting. Det er altså også en måde at skabe tillid, nærhed og intimitet på. Hvis man prøver det for første gang, kan det være den ultimative ting at prøve. Men grænserne flytter sig jo hele tiden.

Som mand er det fantastisk at få lov til at “åbne” hende. Hvis det er første gang, at en kvinde bliver fistet, kan man godt føle, at man tager hendes mødom igen.

Disclaimer