Bedste sted at købe en guitar?

Jeg skulle købe en guitar! Nu er det ikke i sig selv overvældende dramatisk, men når man så lægger det faktum til historien, at jeg er 100% tonedøv, bliver det straks mere udfordrende, ikke? Inden jeg fortæller hvad det her egentlig går ud på, må jeg hellere afsløre, at jeg HAR købt den guitar, at det er en gave, og at jeg har købt den fineste nye guitar hos Danguitar. Så er det på plads, ikke?

Guitar til min niece

Baggrunden for det her er, at min niece skal konfirmeres, og det har vist sig, at hun har et vist talent for at spille guitar. Dels har hun gjort det i musikundervisningen i skolen, og dels har hun spillet en del på det seksstrengede klaver hos veninder.

Det er jo sundt at have den slags interesser, så jeg besluttede, at jeg ville give hende en guitar i konfirmationsgave!

Hvor køber man en guitar?

Nå ja – det er i sig selv nemt nok, men sagen er jo, at dels har jeg ikke ubegrænsede midler at gøre godt med, og dels bor jeg langt ude på landet, hvor der ikke er musikinstrumentbutikker på hvert gadehjørne.

Heldigvis er min søn ret skrap til at bruge Google og den slags, og han fandt en række butikker, der kunne være interessante – med så forskellige navne som 4Sound, Guitarcenteret, Aage Jensen og altså Danguitar.

Og ofte er der jo også særlige krav – nogle vil have en såkaldt halvakustiks guitar (også kaldet western guitar) som dem, du kan se her: https://www.danguitar.dk/musikinstrumenter/guitar/western-guitar

Hvorfor blev det Danguitar?

Det er der flere gode grunde til:

  • Priserne – de har bare de billigste priser på guitarer
  • Fantastisk tålmodig og kompetent kundeservice
  • Hurtig levering med køb på nettet

Faktisk endte jeg med at spare næsten 15% på den valgte guitar ved at handle hos Danguitar, og de var ubeskriveligt gode til at hjælpe mig med valget. Som ikke udøvende og absolut tonedøv havde jeg bare nul forudsætninger for at vælge en guitar, der ville passe til en relativt nybegynder som min niece. Og det er så billigt at handle der, at jeg ikke engang behøvede tage et lån for at gøre det.

Ingen forsøg på oversalg fra Danguitar, og den slags kan jeg bare godt lide!

Og min niece? Hun er ellevild med sin nye guitar. Nu er det så bare, jeg overvejer, om jeg snart skal ud at købe høreværn 🙂

  • DanGuitar.dk
  • Rugvænget 1
  • 8500 Grenaa
Disclaimer