Nybolig på Nørrebro

Vi – og det er så min kæreste og jeg – flyttede endelig til vores drømmested i København her i september. Og det var sgu lidt af en kamp faktisk, for vi havde en del krav, vi stillede til den lejlighed, vi ville købe, til beliggenheden og til prisen selvfølgelig også. Og det viste sig at være sværere, end vi troede. Vi prøvede kræfter med faktisk to forskellige ejendomsmæglere, før vi endelig fandt den helt rigtige: Nybolig Nørrebro! Og så gik det stærkt derfra.

Fantastisk lokalkendskab og netværk

Jeg tror, det var kombinationen af deres indiskutable lokalkendskab og netværk på Nørrebro, der gjorde, at det var Nybolig på Fælledvej, der skulle til, før vi fandt vores drømmebolig. Da vi først kom “i stald” hos dem, gik der faktisk mindre end 14 dage, før de havde hele to potentielle lejligheder til os.

Vi var ude at se begge lejligheder, og selvom den ene var en klar favorit, kunne vi faktisk godt lide dem begge. Derfor bad vi mægleren om at indlede en budrunde med begge sælgere, og det viste sig at være en klog beslutning. Egentlig var vi parate til at betale den forlangte pris, en det er jo altid værd at prøve at spare lidt, ikke?

Og det kom vi til! Faktisk hele 95.000 kroner, som vi kan bruge til noget andet. Så meget fik de nemlig handlet prisen ned, og da der var håndslag på det, tog Nybolig sig af alt det praktiske for os.

Det var en god oplevelse, og undervejs i hele forløbet var de gode til at holde os orienterede – og ikke mindst til at hjælpe os der, hvor vi var lidt på gyngende grund. Ingen af os havde prøvet at købe en ejerlejlighed før.

Anbefaling af ejendomsmægler på Nørrebro

Jeg er altid forsigtig med at anbefale noget som helst. Det er sådan en grundholdning, jeg har. Men her er jeg ikke nervøs for at sige, at har du brug for en ejendomsmægler med ekstremt netværk og kendskab til Nørrebro, er det dem her:

Nybolig Nørrebro – Fælledvej

Fælledvej 18, 2200 København N

Tlf: 35379922

 

Disclaimer