Temafest som en film

Da vi for et par uger siden blev præsenteret for den opgave, vi skulle løse som en del af undervisningen på den handelsskole, hvor jeg studerer, var vi nok nogle stykker, der blev temmelig overraskede, for vi syntes måske ikke helt, at det har så meget med vores forskellige fag at gøre at skulle producere en videofilm.

Men nu, hvor projektet er gennemført, og hvor de forskellige gruppers resultater er blevet vurderet, kan jeg bestemt godt se, at vi både har lært en hel del om teambuilding og tæt samarbejde, ligesom der i høj grad er blevet trukket på vores kreative evner.

De enkelte grupper med seks studerende i hver havde frit slag med hensyn til, hvilken slags videofilm, vi ville producere. I vores gruppe fandt vi nu hurtigt frem til et emne, for en af mine kvindelige medstuderende foreslog hurtigt, at vi skulle lave en film om forberedelserne til en fest, der stiller krav om udklædning af festdeltagerne. Hun havde selv for nylig været i den situation, så hun fik hurtigt overbevist os andre om, at det ville være et velegnet tema.

Hun fortalte, at hun sammen med et par veninder havde været inviteret til en temafest, hvor man skulle møde op i en udklædning, der matchede festens tema. De tre piger havde haft en del vanskeligheder med at finde frem til de rigtige kostumer til festen, men det var da lykkedes til sidst, men hun var overbevist om, at deres forberedelser ville være ret nemme at visualisere på en videofilm, og at den også kunne gøres ret underholdende.

Så vi gik i gang med en drejebog og besluttede meget hurtigt, at vi skulle gå efter nogle temmelig frække kostumer til vores tre piger i gruppen. Bevares, vi skulle ikke gå over stregen, men vi var enige om, at det netop ville være elegant at gøre det temmelig frækt men altså ikke vulgært. Og vores tre piger i gruppen var helt med på til en vis grad at vise deres yndigheder frem på film.

Vi brugte lidt tid på at finde de helt rigtige kostumer, og vi fravalgte med det samme at indkøbe noget i en webshop, for leveringstiden ville bringe os i tidnød, da vi skulle have filmen færdig i løbet af den uge, der var afsat til det.

Så vi gik ud for at handle i byens butikker, og et sted fandt vi nogle ret frække corsager, som var beregnet til at sidde temmelig stramt på vores piger, og jeg tror, at et par stykker af dem var tæt på at rødme lidt, da vi var inde i forretningen.

En af pigerne har lidt runde former, men hun er til daglig helt med på at spøge lidt med de ekstra kilo, hun bærer rundt på, så hun var helt med på at optræde i et godt gammeldags korset, der kan stramme lidt op på formerne.

Det hele endte med en både sjov og lidt pirrende videofilm, og vi fik ros for ikke at være gået over grænsen for almindelig sømmelighed.

Disclaimer