Thailand billigt

Det her med, at rejse på sommerferie er noget, de fleste gør. Hvert år. I år har det derfor været et brud på en familietradition, fordi regeringen anbefalede, at man ikke rejser til Sydeuropa for at få sol og strandliv.

Det er sikkert trist for mange, der har booket en ferie for lang tid siden, at de har måttet aflyse ferien i år.

Flybilletter til Thailand

Jeg har hørt, om mange, der føler sig snydt, fordi de ikke har fået deres penge tilbage fra flyselskaberne. Jeg har dog ikke hørt om så mange, der ikke har fået deres penge tilbage fra rejseselskaberne. Dem, der ikke har fået deres penge tilbage, er sikkert dem, der er meget rejsevante. De har brugt tid på selv at finde flybilletter til Thailand på https://www.rejsepriser.dk/flybilletter/thailand/.

De har brugt tid på at finde deres egen rejserute og de steder, hvor de vil bo, mens de er i udlandet. De har sikkert også brugt meget tid på at finde ud af, hvad de vil se og opleve, når de er på deres feriested.

Billige flyrejser online

Selv plejer jeg bare at rejse væk i en uges tid. Og jeg bruger altid charterselskaber. Jeg gider ikke selv finde billige flybilletter, og jeg gider heller ikke at bruge tid på at finde et godt hotel. Det er meget nemmere for mig at finde en rejse med all inklusive via et rejseselskab. I år havde jeg da også fundet en billig rejse til Grækenland, hvor de faktisk har håndteret alt det der med Covid-19 fint. Jeg skal afsted til september, hvor det ikke er så forfærdeligt varmt dernede. Jeg håber, at vi ikke får forbud mod at rejse ud af landet til den tid nu, hvor 2. bølge af epidemien er på vej. Jeg vil bare gerne ned og nyde det bløde lys, den vilde vind og de lækre græske fiskeretter.

Er der billigt i Thailand?

Ja – prisniveauet på reelt alt er markant lavere end i Danmark. Ofte halv pris eller mindre.

Hvordan kommer man billigt til Thailand?

Ved at google efter de billigste flybilletter. Som oftest er rejsepriser.dk så langt de billigste at bruge.

Disclaimer