Er sexlegetøj socialt acceptabelt?

Tjah – hvad siger du? Jeg har besøgt nogle forskellige blogs bl.a. i USA, og her er der mange, der har den holdning, at hvis en kvinde har et sexlegetøj, betragtes hun som stærk, mens en mand med et sexlegetøj er nærmest en taber, som ikke kan få et knald. En kvinde har tit brug for at have et sexlegetøj for at opnå orgasme – selv når hun er sammen med en mand – da kvindens orgasme er mere kompleks, så også derfor er det mere acceptabelt.

Hvis vi taler om onani og sexlegetøj, er det langt nemmere for en mand at opnå orgasme med hånden, mens det for kvinden kan være meget svært kun med hånden. Har hun en vibrator eller den meget omtalte Magic Wand for eksempel, er det nemmere for hende at opnå orgasme ved onani.

Der er også tit en holdning om at en kvinde, der har sex med forskellige partnere, er en skøge, mens en mand, der har sex med adskillige partnere, er en fandens karl. Det er så småt ved at ændre sig – lidt – men grundholdingen er inderst inde sådan. Hvad gør kvinden så, hvis hun ikke vil være genstand for den slags kritik, men stadig gerne vil have en eller anden form for sexliv – ja, så må man ty til onani legetøj eller såkaldt sexlegetøj for kvinder.

Hvor køber man så sit sexlegetøj?

Ja, der er jo heldigvis mulighed for at gå i butikker, der forhandler sexlegetøj. De er i de fleste byer efterhånden. Jeg havde selv den der skam ved at gå i en sexbutik første gang. Tænk nu, hvis man møder nogen man kender… Tjah – de er der jo af samme årsag som dig, skal du huske. Det var faktisk ikke så slemt som jeg troede, og personalet er meget flinke og sobre til at hjælpe og nemme at snakke med.

Har du alligevel ikke mod på at besøge en sexbutik, er der heldigvis råd for det, for internettet bugner med sites, der sælger sexlegetøj. Find en butik på nettet, du finder attraktiv, og gå i gang med at undersøge den spændende verden af sexlegetøj online!

Disclaimer