Nu skal jeg giftes

Jeg har mødt manden i mit liv. Vi mødtes en aften, hvor jeg var ude med et par venner, og vi har haft det skønt fra dag 1. Vi har talt meget om fremtid, men overrasket blev jeg skam, da han en dag, vi var på datenight faldt på knæ. Det var meget romantisk, og jeg glæder mig usigeligt til vores fremtid sammen. Jeg har nu også en flot flot ring på min finger, så nu skal vi i gang med at planlægge både vores fremtid og naturligvis også vores bryllup.

Ingen af os ønsker et stort prangende bryllup med en masse mennesker – men mere en tæt forsamling. Vi vil hellere gøre det yderst eksklusivt for de tætteste mennesker i vores liv. Hvor har vi ikke afgjort endnu, men vi har flere muligheder, vi har talt om.

 

Vi skal også have lavet en bryllupsinvitation, så jeg skal have fundet et trykkeri, der kan deres kram. Jeg vil under ingen omstændigheder blot have hjemmeprint, så nu skal jeg på jagt efter et godt trykkeri i København. Jeg tror, det her er bedste bud: http://www.jensenprint.dk/

 

Hvordan skal vores bryllupsinvitation så se ud? Der er masser af inspiration at hente på Pinterest, men jeg er sikker på, at trykkeriet også har nogle gode bud på blandt andet papirkvaliteter og måske også forskellige teknikker, vi kan benytte med måske sølv eller guld.

 

Jeg tænker noget a la en lækker kvalitet pair i beige, som ikke er helt glat, med rosa og guld dekoration – måske binde en beige silkesløjfe omkring invitationen. Eller hvad med en støvet navyblå som papiret med guld skrift. Konvolutten kan være beige med mørk guldskift måske. Jeg har også set flere have nærmest et blondetryk på både kuvert og invitation. Det ser super flot ud.

 

Vi har mange forberedelser foran os – og det bliver spændende. Første skridt må være at finde ud af hvornår og hvor, og så er det ellers i gang med at lave gæsteliste, så vi kan få lavet vores bryllupsinvitationer. Jeg håber at finde et trykkeri i København, der er kreative og kan være med til at gøre vores oplevelse speciel. Lad mig gerne høre dine ideer til en flot og eksklusiv bryllupsinvitation.

Disclaimer