Gode regler for ferieboliger

Min mand og jeg er netop kommet tilbage fra en skøn og afslappende ferie i Italien. Vi havde lejet et feriehus i Italien med You Go i 2 uger. Det var første gang for os at leje en feriebolig. Vi har før gjort det i Danmark men aldrig i udlandet. Normalt tager vi blot på hotel, men vi havde hørt fra nogle venner, at det var en god måde at holde ferie på, da det bliver en mere intim oplevelse at have sit eget hus i et andet land end at bo på hotel. Det er muligt at grille frisk fisk i haven, og vi kan bruge køkkenet og sidde udenfor i haven og nyde det gode vejr.

Det er jo altid spændende, når man skal prøve sådan noget for første gang, men vi kunne ikke have været mere heldige. Vi havde lejet det sødeste lille hus, og alt var præcis som på de billeder, vi havde set – og bedre faktisk. Der var sådan en god stemning i huset, og det var super hyggeligt.

Fantastisk feriehus i skønne Italien

Vi brugte virkelig hele huset og nød, at vi havde muligheden for at kokkerere selv i køkkenet og nyde aftenerne udenfor i haven.

For at vise vores taknemmelighed over at ejerne af huset havde gjort det så rart for os at ankomme, ville vi forlade stedet med den samme respekt, som de havde vist os ved at have gjort det så rart for os.

Det er jo et privat ejet hus

Vi gjorde meget ud af efterlade tingene, som vi fandt dem. Satte ting på plads vi havde brugt etc. Vi sørgede også for at grill og køkken var pænt gjort rent. Vi gjorde ikke gulve og badeværelser rene, da vi havde betalt for rengøring efter vores ophold.

Vi overholdt regler om parkering naturligvis, og vi diskuterede ikke vores lejemål med naboerne, da vi talte med dem. Det er jo ikke sikkert, at de synes, det er OK at der er lejere i nabohuset.

Generelt behandlede vi huset, som om vi brugte en vens hus – det kommer man aldrig galt af sted med.

Hvordan synes du ellers, at man er en god gæst, når man har lejet en feriebolig?

Disclaimer