Lingeri

Nu skal det være. Jeg skal have købt undertøj. Trusser, hofteholdere og BH’er. Jeg skal have fyldt min skuffe med nyt lingeri. Og det må gerne være meget varieret – lige fra det kedelige og helt anonyme hvide til det meget sexede i forskellige farver. Det går nemlig ikke længere at rende rundt i det, som jeg har. Det er slidt. Jeg synes ikke, at jeg kan være det bekendt overfor mig selv. Føler mig virkelig doven overfor mig selv, fordi jeg ikke har fået taget mig sammen til at få købt ind noget tidligere. Men nu har jeg taget beslutningen om at købe nyt lingeri fra PrimaDonna. Så får jeg det gjort. Det ved jeg.

Undertøj 🙂

Jeg skal bare lige finde tiden. Det kan nemlig sagtens tage en hel dag at få købt undertøjet ind. Også selv om jeg gør det online. Jeg handler meget via internettet, og jeg kender mine størrelser og mål, så det er ikke svært at få bestilt de rigtige BH sæt, og ekstra trusser. Det, som sluger tiden, er, at jeg kommer til at kigge i flere forskellige webshops – og så er problemet opstået: Der er mange valgmuligheder – og hvad skal jeg vælge? Jeg kan jo ikke købe alle modellerne, jeg finder. Det er hændt, at jeg har måttet slå plat og krone om det.

Sædvanligvis køber jeg alt lingeriet, jeg har brug for, fra den samme shop. Men det kan hænde, at jeg falder over en anden shop, som har helt andre modeller. Jeg foretrækker dog at købe hos en enkelt shop. Det er nemmere, og jeg skal ikke hente flere pakker. Men det kan så tænkes, at jeg vælger at købe fra én shop den ene gang, og fra en anden shop næste gang.

Udsalg

Lige nu sidder jeg og ærgrer mig over, at jeg ikke har nået at få taget mig sammen til at komme på indkøb, mens her har været udsalg. Det ville have været det fornuftige at gøre. Men det behøver jo ikke alt sammen at være fornuftigt. (Det kan min mor bare ikke forstå.) Jeg ville helt sikkert ikke have sparet pengene, jeg har på mit budget. Men det ville helt sikkert have givet mig mere lingeri at bruge til hverdag.

Nu må jeg så få købt lingeriet i en fart – inden min beslutning bliver ’glemt’. Hvis jeg glemmer, det, så bliver jeg bare endnu mere sur på mig selv. Jeg kan nemlig godt lide at føle mig godt tilpas. Og det gør jeg, når mit undertøj er rent og lækkert og ikke er fuldstændigt slidt. Det er måske også grunden til, at jeg har en kæmpestor skuffe fyldt med undertøj. Der skal være noget at vælge imellem, og der skal være rigeligt, så jeg ikke behøver at vaske hele tiden. Så hvis jeg kan få bestilt 10 – 15 par trusser og måske 5 – 7 BH’er i dag, så tror jeg, at jeg vil blive rigtig glad i næste uge, hvor lingeriet ankommer. Og så behøver jeg ikke vaske undertøj i en uges tid.

Disclaimer