Fyringsolie behøver ikke at vælte budgettet eller bekymringerne

Vi kan ikke komme udenom, at fyringsolie er en stor del af en husstands udgifter, men med teknologiens udvikling er det blevet lettere at få overblik over markedet og dets forskellige priser. Det er i dag muligt at sammenligne priser online og eksempelvis få fyringsolien leveret til døren. Udover selve letheden ved at handle online, hører der også en lang række andre fordele med den teknologiske udvikling inden for fyringsolie.

Mange tusinde danske hustande anvender fyringsolie som varmekilde, men flere har set det som et irritationsmoment, når der skal genkøbes fyringsolie til fyret. Skal du selv køre efter det, og skal de tomme beholdere genfyldes? Hvor låner du en trailer til beholderne, og hvilken forhandler er billigst samt tættest på? Alle disse bekymringer kan mange nikke genkendende til – og især hvis du blot ser 5-10 år tilbage. Men som inden for stort set alle andre brancher, har den teknologiske udvikling også påvirket fyringsolie-industrien – i en positiv retning.

Den teknologiske udvikling – og forbedring

Hjemmesider er gennem det sidste årti blevet et ’must have’ for virksomheder, og det samme gælder for udbyderne af fyringsolie. De forskellige danske forhandlere, såsom OK Benzin, Q8 og UnoX, har hjemmesider, hvor du som forbruger kan få overblik over deres priser. Det betyder, at du hjemmefra kan undersøge markedet og dets priser frem for at ringe til eller besøge de mange forskellige forhandlere. Det sparer dig derved både transporttid og i sidste ende penge.
De fleste udbydere af fyringsolie har i øvrigt offentliggjort deres priser pr. 1000 liter fyringsolie, hvilket betyder, at det er endnu nemmere for dig som forbruger at sammenligne markedets priser.

Spar penge via oversigts- og sammenligningssider

Alene hjemmesider som Krak og Google Maps kan hjælpe dig til både at spare transporttid og penge, hvis du selv ønsker at afhente din fyringsolie hos forhandleren. Her kan du netop få overblik over, hvilke forhandlere der ligger tættest på dig, – og samtidig kan du sammenligne priserne på hver af de forskellige hjemmesider for at udregne, hvad der bedst kan betale sig.

Et nyere fænomen, der har vist sig at være meget populært blandt den danske befolkning, er prissammenligningshjemmesider. De har ét formål; at sammenligne priserne på et bestemt produkt – eksempelvis fyringsolie. Netop fyringsoliepriserne bliver sammenlignet på hjemmesiden fyringsolie-online.dk, hvor priserne pr. 1000 liter sammenlignes og listes med billigste først. Så længe at der er tale om en uafhængig hjemmeside som denne, kan du trygt benytte dig af siden.

Spar penge på transport

Det er attraktivt at takke ja til levering af fyringsolie, så du ikke selv skal fragte beholderne frem og tilbage – og det kan i de fleste tilfælde også betale sig. Det er muligt, at der er et fragtgebyr, men ved at få det leveret sparer du både benzin-/dieselpenge, og du kan samtidig bruge tiden på familien eller arbejdet.
Hvis du i samme omgang benytter prissammenligningssider ved indkøb af fyringsolie, sikrer du, at du får fyringsolien leveret fra den billigste forhandler. På sådanne hjemmesider som fyringsolie-online.dk vil du i øvrigt typisk kunne betale online og få fyringsolien leveret til husstanden.

Disclaimer