Bondegårdsferie er en spændende ferieform

Mangler du og familien inspiration til nye oplevelser og spændende ferier? I så fald behøver I ikke at rejse ret langt, da der er masser af sjove og lærerige feriedestinationer lige her i Danmark – bondegårdsferier, som det du kan opleve her, http://nymarksminde.dk/bondegaardsferie.php.

Over hele landet åbner gårde dørene op for muligheden for at leve på en gård og her kan man opleve alt, hvad der hører til livet på landet. Gårdejerne står klar med en varm velkomst og hjemlig hygge, hvor I bliver indkvarteret på et værelse eller i en lejlighed eller et hus på gården, så I virkelig bliver en del af gårdlivet. På en bondegårdsferie vil der være masser tage sig til, om man så vil i nærkontakt med hestene eller hønsene, prøve at malke en ko, se nogle af de store maskiner på helt tæt hold eller blot nyde friskplukkede frugt og grøntsager. På en bondegårdsferie kan familien få nogle dejlige stunder og mindeværdige oplevelser, hvor byen os og støj skiftes ud med frisk luft i lungerne og smuk fuglesang. Det er f.eks. sådan et hos Nymarksminde i Vodskov former sig.

Der er bestemt ingen grund til at søge udenlands for at få et brud med hverdagen, slappe af og samtidig opleve noget nyt, da der over hele landet er mulighed for at komme på bondegårdsferie og nyde de vidunderlige danske sommerdage på landet, hvor der er plads til store armbevægelser og chancen for at koble fuldstændig af. Endvidere er en bondegårdsferie i Danmark også betydeligt billigere end både fly og hotel til fjernere himmelstrøg, og pengene kan i stedet benyttes til sjov og gode øjeblikke med familien på ferien. Det er bare om at pakke bilen og så køre af sted mod landet, hvor der venter vidunderlige oplevelser for hele familien og minder der vil vare for livet. Gårdejerne står klar med åbne arme og svarer gerne på alle de spørgsmål der må være om landbrugslivet, og der gives således muligheden for at få et helt unikt indblik i hverdagen på landet, hvilket med garanti både vil interesse børn og voksne. Stress af og nyd den landlige idyl langt væk fra hverdagens stress og jag, gå lange ture i de smukke omgivelser, pluk hjemmedyrkede jordbær på varme sommerdage og bliv overvældet af den smukke nattehimmel med utallige stjerner og måske endda stjerneskud.

Med gårde, der tager imod gæster, over hele Danmark er det muligt for alle at komme på bondegårdsferie, og endvidere at prøve forskellige gårde, da ikke én gård er magen til en anden og der vil altid vente nye oplevelser. Du og din familie har altså mange gode ferier foran jer i landlige omgivelser med indblik i en anden hverdag. Glæd jer til at komme tæt på heste, høns, køer, får eller grise og nyd at være langt væk fra både hverdagen og den nærmeste nabo. På bondegårdsferier er der mulighed for fuldstændig afslapning i smukke, landlige omgivelser, hvor gårdejerne vil få jer til at føle jer godt tilpas med hjemlig hygge og venlighed. Masser af spændende oplevelser venter dig og din familie på landet med muligheden for bondegårdsferie i hele Danmark.

 

Disclaimer