Bidt af væggelus

Væggelus bid – er ikke noget man bliver bidt af !

Jeg er nu en af mange, der har fået væggelus stik. Det betyder så også, at jeg på et eller andet tidspunkt må have været i kontakt med de stikkende bæster. Her er det ikke lopper, jeg mener – men derimod dette århundredes største skadedyrsproblem – væggelus !

Det er ganske rædsomt, når man finder dyr i sengen om natten, og ellers havde regnet med, at man var alene. Eller i hvert ikke med uindbudte gæster. Sådan er det ikke med sengelus. Godt nok har de taget navnet til sig. Hvad kalder man væggelus på engelsk – bedbugs. Så dette har de patent på, men det betyder ikke, at de er velkomne i mit hjem. Da slet ikke, når man midt om natten ser billeder af væggelus foran sig.

Men nu er det blevet for meget, så jeg skal have fat på skadedyrsbekæmpelse, der kan sætte en bekæmpelse i gang – en gang for alle. Når de alligevel er her, så kan de ligeså godt fjerne min væg lus og møl, som jeg også har fået. Der findes bekæmpelse af væggelus i København og Århus, kunne jeg søge mig frem til. Men det vigtigste er, at de er autoriseret, da jeg ellers kan risikere, at der flyver gift uhensigtsmæssigt rundt i hele hjemmet.

Det er jo ikke lige det, der er idéen med et troværdigt firma. Man skal bare holde sig for øje, at man skal have garanti, når man går i gang med behandling. Ellers kan de jo blive ved med at sprøjte, hvorefter man skal betale hver gang. Jeg har hørt om nogle firmaer, der kom vand i sprøjten. Så via en skadedyrsguide på internettet kan man hurtigt finde et god væggelusbekæmpelse i København.

Et sikkert tegn på væggelus

Jeg har nu vendt min seng på hovedet, så jeg kunne finde nogle ekskrementer, der ofte er det sikreste tegn på væggelus – udover selvfølgelig væggelus bid. Der er mange der forveksler lopper med væglus, da begge insekter bider. Er man ikke lige obs på, hvilket skadedyr, det kan være, kan der gå meget lang tid, hvor man bliver bidt, uden at komme en løsning nærmere. Man hører om mange på netdoktor, der skriver om disse symptomer, men blot får svar på, at det sikkert er noget allergi, og man skal smøre sig med creme. Så går det nok over. Men min holdning er, at det er ligesom at hælde vand i en si, da man bare bliver ved med at blive angrebet.

Disclaimer