40 plus dating er stort

½40plus dating, hvis oprindelse starter fra begyndelse af årtusindeskiftet, er virkelig gået i hjertet på de ældre mennesker og har taget dem med storm. Mere end 60.000 danskere er i gang med senior dating nu, så man må sige at senior dating er gået hen og blevet rigtig stort. Oprindeligt opstod fænomenet 40plus dating fordi, at et par, der stadig er lykkeligt gift, lærte hinanden at kende på et datingsite. De mente, at der på daværende tidspunkt manglede et seriøst 40plus datingsite og startede derfor et – siden da er det gået utroligt stærkt og senior dating er i dag eksploderet i popolaritet.

Hvorfor er 40plus dating så stort?

Som beskrevet, er 40plus dating lige pludselig eksploderet i popularitet, men hvad det, der i stigende grad får folk til, at benytte sig af 40plus dating? Der er en lang række af store fordele, som man fx ikke kan drage nytte af, i det virkelige liv. I dagligdagen har ofte et veletableret netværk af mennesker, hvor der ikke skiftes ud så ofte. Blandt disse havde du formentlig allerede fundet kæresten nu, hvis det skulle være jer to. Derfor er fordelen ved 40plusdating, at du får kontakt med andre personer, end dem der lige er i dit normale netværk. En anden fordel ved 40plusdating på nettet er, at du bedre har mulighed for, at have gang i flere af gangen. Det gør det nemmere, at finde den eneste ene, når du kan date med flere. En yderligere fordel ved at date på nettet, er at du sparer tid og penge. Et traditionelt sted, at opsøge kærester, er på en bar. Det er både dyrt og en tidsrøver – specielt hvis du har tendens til tømmermænd dagen efter. På nettet slipper du for dette rituelle parringsritual og så er det endda ofte gratis! En anden vigtig grund til, at 40 plus dating er blevet så stort er, at folk der benytter sig af det som udgangspunkt er seriøse omkring datingen, hvilket er i stor kontrast til de mange af de andre datingsites, der er at finde i Danmark.

Selvom 40plus dating er så stort, er der så alligevel nogle ulemper?

Selvom der er flest fordele, så er der også nogle ulemper, så gør, at man skal tage nogle forholdsregler inden man går i krig med 40plus dating på nettet. Fx så er man som udgangspunkt anonym, når man er i gang med dating på nettet. Det betyder, at det nærmest er umuligt, at bedømme, om det folk de siger, er sandt. Man kan altså være uheldig, at blive snydt. Desuden er det på forhånd umuligt at vide, om den menneskelige kemi er der – også selvom der virtuelt er kemi.

Alt i alt er der altså en række fordele og nogle få ulemper ved 40plus dating. Men når man sammenholder både ulemperne og fordelene er det forståeligt, hvorfor seniordating har udviklet sig til at blive så stort.

Disclaimer