Til kamp mod den dårlig træning

Der er kommet enorm fokus på sund kost, sund livsstil og træning i Danmark – og det er jo kun en god ting. Desværre så er der altid den famøse bagside af medaljen, og i dette tilfælde er det misinformation, dårlige personlige trænere og spildte penge fra forbrugerens side. Der er dog kommet et initiativ, der tager kampen op mod den dårlig træning, og navnet er Fit Project.

Hvis du gerne vil i god form, smide fedtet på sidebenene eller har planer om at konkurrere i styrkesport – så er det imperativt, at du får kontakt til en kvalificeret og kompetent vejleder. Den nemmeste måde at opnå dine personlige mål på, er ved at blive coachet af den rette person. Desværre så oplever mange, at det er utroligt svært at finde den helt rigtige vejleder eller personlige træner; særligt når de mange personlige trænere har forskellige kompetencer og forcer.

Fit Project imødekommer dog denne problemstilling, og søger at være din faste fitnesspartner. Hos Fit Project er det muligt for dig som kunde, at modtage gratis tilbud på personlig træning. Efter du har modtaget tilbud fra forskellige personlige trænere, er det op til dig om du vælger at acceptere.

Det rette match

Hos Fit Project er du sikret det rette match mellem dine mål og den personlige træners kompetencer. Hele pointen bag initiativet er nemlig, at de personlige trænere bliver matchet med de klienter, som de har kompetencer til at hjælpe. Du er dermed sikret, at du kun modtager tilbud fra den rette personlige træner – og den personlig træner er sikret, at han/hun kun bliver sat i kontakt med deres kunder, der søger netop deres spidskompetence.

Den danske fitnessindustri er præget af lav kvalitet, og Fit Project søger at tage kampen op mod den dårlige personlige træning. Alle personlige trænere i Fit Project er screenet, og de er vurderet egnet på baggrund af deres erfaringer, certificeringer og uddannelse. Hos Fit Project vil du således aldrig blive sat i kontakt med en personlig træner, der ikke er ekspert indenfor netop hans/hendes felt.

Tag kampen op mod kiloene, og benyt dig af Fit Project allerede i dag.

Disclaimer