Nyt dansk brand til alle streetwear elskere

Der er mange ting her i livet, der ændrer sig – og så er de ting, som aldrig gør. Jeg har skiftet meget mellem forskellige ting i mit liv; fx spillede jeg utroligt meget computer i folkeskolen, da jeg begyndte i gymnasiet var det guitar – og nu er det så styrketræningen, der fylder rigtigt meget i min fritid. Men én ting som jeg altid har holdt fast ved, er min trang til modetøj; og mere specifikt, streetwear.

Det er egentlig ikke fordi, at jeg altid har været helt vildt fascineret af herremoden – men i de senere år er det begyndt at fylde meget mere. Efter jeg begyndte i gymnasiet begyndte jeg så småt at interessere mig mere og mere for modetøj; måske i erkendelse af, at jeg ikke kunne ligne en hjemløs, såfremt jeg ville kysse lidt på damerne til festerne. Jeg fulgte de andres stil rimeligt meget, og her var det uden tvivl streetwear-moden der dominerede.

I de senere år har jeg fokuseret meget på nye brands, og hold godt øje med de tøjmærker, der gjorde noget unikt med deres kollektioner. Et af de nyeste tøjmærker, som jeg for alvor har fået et godt øje til er Legends Of The Street. Det er nyt, dansk tøjmærke der repræsenterer god konkurrence til de etablerede brands – og jeg spår en lys fremtid for Legends Of The Street.

Den nye kollektion fra Legends Of The Street er spækket med klassisk streetwear; alt lige fra caps til hoodies til t-shirts, og de gør glimrende. Jeg er særligt vild med deres Legends Of The Street Turtleneck Black, der giver nyt liv til rullekravetrøjen. Det er ikke så tit man ser nye fortolkninger af den, men Legends Of The Street har altså taget udfordringen op. Og lad mig bare sige; det er lykkedes rigtigt godt.

Hvis du er vild med streetwear – og i særdeleshed dansk streetwear – så er Legends Of The Street et tøjmærke, som du skal kigge nærmere på. Du kan se et stort udvalg af Legends Of The Street til lave priser her. Lad mig høre hvad du synes om det nye danske tøjmærke i kommentarerne.

Disclaimer