Føl dig bedre under træningen med det rigtige træningstøj

Hvis du spørger mig, så er der ikke noget bedre end at træne – og jeg ville for alt i hverdagen ikke undvære mine ugentlige træninger. Men selvom jeg elsker min træning, så kan det godt være svært at komme afsted nogle gange. Det tror jeg de fleste kan skrive under på; for der er jo også ting som arbejde, familie og andet, der betyder noget.

Derfor kan det godt svare sig at have nogle goder i forbindelse med træningen, der kan gøre det hele lidt bedre. Det kunne være ting som nyt udstyr eller nye kosttilskud – men for mig er det nyt og moderne træningstøj.

Da jeg begyndte at træne tænkte jeg ikke så meget over, men nu har jeg fået fornyet syn på sagen – og jeg sætter utroligt stor pris på et par nye tights eller træningssko. Et par lækre træningstights sidder nemlig rigtigt godt, og hvis man er vant til at træne øvelser som squat eller dødløft, så ved man, at det betyder rigtigt meget.

Derudover er det også noget i forhold til performance, for med kompressionstøj under træningen kan du yde endnu bedre. Med det rigtige kompressionstøj får du mere blod til musklerne, og det reducerer ømhed. Jeg har i hvert fald oplevet fremgang i min træning i forbindelse med kompressionstøj.

Kosttilskud er også vigtige

Men selvom træningstøjet betyder meget for mig, så har de rigtige kosttilskud naturligvis også stor betydning. Det er nemlig rigtigt vigtigt, at du får de rigtige næringsstoffer, når du træner hårdt. Hvis du ikke har styr på dine kalorier, så skal du ikke regne med at opnå ret meget i træningslokalet.

Min tilgang til kosttilskud er ret simple; jeg holder mig til det, jeg ved der virker. For mig vil det sige proteinpulver og kreatin, da det har en veldokumenteret og velkendt effekt. Husk at det sjældent behøver være meget fancy eller smart, når det handler om styrketræning. Ofte kan du holde dig til det gamle ordsprog, der siger ”keep it simple, stupid!”.

Har du nogle erfaringer fra din træning, som du gerne vil fortælle om?

Disclaimer