El-cigaretter er hurtigt blevet populære

Eksperterne har i mange år forsøgt at overtale tusindvis af rygere til at påbegynde et rygestop. Der har samtidig været en række produkter på markedet, som hjælp til at gennemføre et rygestop, blandt andet nikotin-tyggegummi. Men ingen af produkterne har for alvor slået igennem, og derfor var mange skeptiske da el-cigaretten blev lanceret. Det lød ganske enkelt for godt til at være sandt, at man kunne droppe smøgerne ved at anvende en elektronisk cigaret. Men ikke desto mindre, så har de populære el-cigaretter i dag gjort hverdagen, ja faktisk hele livet, nemmere og skønnere for tusindvis af tidligere rygere. Mange har nemlig droppet de almindelige smøger, og anvender i dag udelukkende en elektronisk cigaret, som naturligvis er meget bedre at anvende end de meget usunde almindelige cigaretter. Samtidig er der ikke de grimme lugtgener, og det er meget billigere.

De populære el-cigaretter har for alvor slået igennem i Danmark, de er med andre ord hurtigt blevet populære. På trods af stor skepsis overfor produktet ved lancering, så har danskerne nu for alvor taget el-cigaretter til sig. Der er konstant fokus på rygning, rygeforbud og rygestop, og det bliver næppe mindre de kommende år. Vi danskere kan roligt forvente, at der indføres rygeforbud endnu flere steder end der allerede er, og priserne på cigaretter vil blot stige og stige. Derfor kan enhver ryger med fordel overveje om det ikke er på tide at overveje et rygestop.

Et rygestop kan være en udfordring efter mange år med cigaretter eller anden form for tobak. Derfor er de elektroniske cigaretter det oplagte valg, således det bliver en mild overgang fra mange daglige cigaretter til ingen cigaretter. Med en elektronisk cigaret vil du ikke føle det store behov for at ryge en almindelig cigaret, og med tiden så vil du måske endda droppe den elektroniske cigaret også, men første step er at skifte den almindelige cigaret ud med en el-cigaret.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/6 (1 vote cast)
El-cigaretter er hurtigt blevet populære, 6.0 out of 6 based on 1 rating
Disclaimer