El-cigaretter er blevet udstyrs-gadgets

El-cigaretter har fået en eksplosiv popularitet, og der medfølger også en helt masse gadgets og tilbehør til dem. De elektroniske cigaretter er et trendy og smart objekt, men også brugbar og velfungerende, hvilket gør det til en populær gadget, og med stor interesse for alt det tilbehør, der følger med el-cigaretterne.

Udstyr til din el-cigaret

Når man skal købe en el-cigaret, skal man bruge flere forskellige dele. Den elektroniske cigaret består af et batteri og en clearomizer. Batteriet giver naturligvis strøm til el-cigaretten, mens clearomizeren – også kaldt forstøveren eller en atomizer – er en ’tank’, hvor man fylder sin e-juice i, hvorefter der bliver afgivet varme til væsken og dermed dannet damp. Clearomizeren holder ikke evigt, og skal skiftes ud efter nogle uger. Derfor er det en god idé at investere i nogle af god kvalitet, så man slipper for at udskifte oftere, end det er nødvendigt. Dog er levetiden for en clearomizer også afhængig af, hvilken e-juice man putter i, da nogle slider mere end andre. Med hensyn til e-juice, så er variablen smagen, og hvor meget eller hvor lidt nikotin man vælger at have i sin væske. Til sidst skal man naturligvis også have en oplader og et USB-kabel til at lade sin el-cigaret op med. Dog skal man huske på, at siden man kan oplade sin el-cigaret via USB, og dermed putte det i USB-indgangen på computeren, kan det faktisk medføre virus. Derfor er det vigtigt, at man køber sit tilbehør, og dermed også opladere, fra et troværdigt sted, som eksempelvis her hos Smartsmoke, hvis altså man køber det via internettet. Hop ikke på de mistænkeligt billige tilbud fra hjemmesider du ikke kender.

Personalisering og andet tilbehør og gadgets til el-cigaretten

Udover de helt essentielle ting som el-cigaretten består af, er der også en hel del andet tilbehør, som man kan få fat i. Man kan få halsholdere i alle regnbuens farver, så man kan have sin el-cigaret rundt om halsen. Derudover er der vægopladere, bordholdere, små tasker der lige præcis passer til cigaretten, nogle andre mundstykker, og ekstra genopladelige batterier. Så bliver det også ofte anbefalet, at man køber en injektionssprøjte med kanyle, til at putte e-juice i sin clearomizer med. Og så er der også mulighed for at kunne personalisere sin el-cigaret på mange forskellige måder. Clearomizers kan købes i alle tænkelige farver, og så der kan købes andre reservedele til el-cigaretten. For eksempel kan man vælge at bruge driptips, som gør, at væsken kan komme direkte til mundstykket og ned på clearomizeren. Dette gør, at man får kraftig damp lige fra starten, men det kan dog også resultere i en anerledes smag. Driptips kan se enkle såvel som alternative ud, det handler bare om at finde noget, som man selv synes passer til én personligt.

Der er masser af andre ting man kan købe af gadgets og tilbehør til sin el-cigaret, det handler bare om at finde ud af, hvad man har brug for, og hvad man personligt foretrækker, hvad enten man vil skifte farve på sin clearomizer, eller vælge alternative smagsvarianter til sin e-juice.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/6 (0 votes cast)
Disclaimer