Bliv klædt på med danske Minimum

Jeg har nok altid været lidt af en modenørd, og det har bevirket, at jeg altid har interesseret mig for de nye tøjmærker, nye kollektioner og så videre. Men jeg ved også godt, at det er de færreste mænd, der har sådan. Mange mænd er ret ligeglade, og får sikkert købt deres tøj af kæresten eller lignende. Men, det skal nu ikke skille os ad – for jeg forventer naturligvis ikke, at alle går op i mode som jeg.

I lyset af ovenstående vil jeg gerne hjælpe dig, kære læser, lidt på vej. Jeg vil nemlig dele ud af min viden om herremoden, så du får lidt lettere ved at finde dit næste outfit. I dette indlæg skal det handle om dansk herremode, og nærmere betegnet mærket Minimum.

Fra smilets by

Danske Minimum blev grundlagt i Århus, og har sidenhen spredt sig til resten af Danmark. Og til resten af verden. Det enkelte og tidsløse design storhitter verden over, og det kan jeg sådan set godt forstå – jeg er nemlig også vild med det.

Minimum tilhører den klassiske del af herremoden, og med det mener jeg, at du finder lækre skjorter og jeans fra Minimum. Minimum henter inspiration fra den skandinaviske herremode, og formår kollektion efter kollektion at innovere.

Jeg har altid været tilhænger af den klassiske herremode, og jeg fandt hurtigt ud af, at Minimum var et tøjmærke, der passede min personlige stil. Jeg kan godt lide tætsiddende jeans, ensfarvede skjorter og gode materialer – og her skinner Minimum i gennem. Tøjmærket fra Århus har efterhånden mange år på bagen, og det kan kun lade sig gøre i en omskiftelig modeverden, hvis kvaliteten er i orden.

Sommeren er ved at gå på hæld, og efteråret har så småt meldt sin ankomst med regn og slud. Det betyder heldigvis for mig, at der skal shoppes igennem – så jeg er klar til kulden og de mørke aftenener. Jeg venter spændt på den nye kollektion fra Minimum, og jeg er sikker på, at de nok skal levere. Til efteråret er der som regel fokus på de mørkere nuancer, og jeg glæder mig til at hoppe i en ny og lækker sweatshirt eller cardigan.

Disclaimer